שתף קטע נבחר
 

עודף מ-50: מקומות חדשים וזולים בארץ

רשת חדשה של המבורגרים לשף צחי בוקששתר, מאפייה בתל אביב, פסטה בר באילת, סביח באשקלון, פסטות טריות בשוק לוינסקי בתל אביב נשנושים הודים בפרדס חנה, אוכל מוכן הביתה בעמק חפר ועוד - מקומות חדשים בארץ ובכולם תקבלו עודף מ-50 שקל לארוחה

לא כל ארוחה צריכה להיות יקרה - ומסתבר שאפשר לאכול טוב ובהחלט לא "לקרוע" את הכיס. אספנו לכם, רעבים שלנו, מקומות חדשים ברחבי הארץ כשלכולם מכנה אחד משותף - בכולם תקבלו עודף מ-50 שקל לארוחה. אז למה אתם מחכים? הוציאו את השטר עם האיור של שאול טשרניחובקי עליו וצאו לאכול.

 

Pastot

עיר הנופש אילת מתכוננת לעונה החמה: בימים אלה נפתח בעיר בר-פסטה שמציע אלטרנטיבה זולה וטעימה לכל המשפחה עם פסטות, כריכים וסלטים בהרכבה. אתם בוחרים את סוג הפסטה או הלחם, את סוג הרוטב או הממרחים, מוסיפים לזה את התוספות שאתם אוהבים, ומקבלים מנה במחיר שובר שוק. הכריך הבסיסי עולה 15 שקל וכך גם הסלט הבסיסי.

 

למי שמעוניין במשהו קצת יותר מעניין מציעים במקום גם ריזוטו שמחירו 28 שקל, ומנות פסטה שמתומחרות במחיר של 31-40 שקל (כולל תוספות). הבשורה האמיתית במקום היא האפשרות להזמין מנה משפחתית ואת השאריות לארוז ולקחת הביתה. קערה ענקית של ספגטי אלפרדו ורוקפור תעלה 80 שקל, ריזוטו פטריות משפחתי 88 שקל ורביולי 86 שקל. כוס יין תעלה לכם כאן 9 שקלים וקנקן של חצי ליטר 25 שקל בלבד.

 

בית הספירל טיילת אילת, 08-9435654, ראשון-חמישי 10:00-23:00, שישי 10:00-15:00, מוצ״ש-23:00, כשר ללא תעודה

 

 

Jack by Black

רשת המבורגרים חדשה לשף צחי בוקששתר: הסניף הראשון נפתח בימים אלה בקניון באר יעקב החדש. השירות הוא עצמי – אתם מזמינים בדלפק ושם גם מקבלים את המנות, ללא שירות של מלצרים. ועכשיו למחירים: המבורגר 31-41 שקל, שניצל בלחמניה 29 שקל, כנפיים ברוטב 33 שקל, ותוספות (ביצת עין, פטריות, בצל מקורמל) 5-6 שקלים.

 (צילום: יח"צ) (צילום: יח
(צילום: יח"צ)
 

שא-נס 15 באר יעקב (קניון באר יעקב), ראשון-חמישי 11:30-22:30, שישי 11:30-16:00, מוצ"ש-22:30

 

סביח פרישמן

סניף רביעי של ״סביח פרישמן״ נפתח באשקלון, ולעומת שלושת הסניפים האחרים שנמצאים בבעלות דני פאר ואיציק ספיר (אחד ברחוב פרישמן בתל אביב, השני ברמת גן והשלישי ברמת החייל), זה הסניף הראשון שיפעל בזכיינות. מי שהחליט להביא את הסביח לדרום הם בני הדודים של השניים - קובי ובובי חוטובלי, שגם עבדו בסניף פרישמן וגם ניהלו את אחד הסניפים.

 (צילום: לין לוי)
(צילום: לין לוי)
הסתבכתם עם הקשרים משפחתיים? לא נורא, מה שחשוב הוא שגם באשקלון, כמו בשני הסניפים התל אביביים, יגישו סביח בפיתה או בצלחת. מחיר מנה בפיתה רגילה 21 שקל, סביח עם גבינה ב-22 שקל, סביח בפיתה ללא גלוטן ב-24 שקל ומנת סביח בפיתה מחיטה מלאה ב-22 שקל.

 

הרצל 12 (ליד סניף הדואר המרכזי) אשקלון, 08-6814343, ראשון-חמישי 9:00-19:00, שישי 9:00-15:00, כשר

 

מסאלה Groove

מעין דוכן-חנות שנראה ומריח כמו דאבה (מסעדת פועלים) הודית, ובו מגישים נשנושים הודיים טבעוניים וכשרים (ללא תעודה). מי שפתח את המקום הוא שף גיא בן אשר (או פשוט גיא מגאיה) והוא מתכנן להגיש כאן מסאלה דוסה (20 שקל) עם סמבר וצ׳אטני קוקוס, דוסה ירוקה (20 שקל) מקמח אורז ועדשים ממולאת שעועית תרד וקישוא, פאקורה ירקות (20 שקל) ומנת ילדים (20 שקל) של שניצל תירס ודוסה תפוח אדמה.

 (צילום: לין לוי) (צילום: לין לוי)
(צילום: לין לוי)
 

חרושת 1 (מתחם הידית) פרדס חנה, 054-6644090, ימי שישי בלבד 9:00-16:00, כשר ללא תעודה

 

טעם וצבע DELi

מעדנייה חדשה לקייטרינג ״טעם וצבע״ במתחם הקייטרינג באזור התעשייה של עמק חפר. בימים אלה המתחם הופך לבית אוכל עם מבחר גדול של אוכל מוכן לקחת הביתה. ומה נמצא שם? במתחם החיצוני גדי בלאו מ״גדיס״ מכין בשרים על הגריל; דוכנים של חקלאי האזור המציעים למכירה את הירקות והפירות שלהם; ויש גם דוכן לממכר פרחים של ורד שמיר.

 (צילום: יח"צ) (צילום: יח
(צילום: יח"צ)

 (צילום: יח"צ) (צילום: יח
(צילום: יח"צ)

בעמדות המכירה של האוכל המוכן תמצאו מנות כמו חריימה, קוסקוס, שורט ריב ברוטב יין אדום, ביף בורגיניון, מקבץ סלטים ומנות אורז, דגים וגם קינוחים כמובן. המחירים נעים בין 4.5 ל-15 שקל ל-100 גרם. לכבוד הפתיחה יש במקום מבצע: בקנייה מעל 300 שקל מקבלים חלה ויין של יקבי עמק האלה במתנה.

 

גשר עץ 3 אזור תעשייה עמק חפר, 04-6220365‏, בימי שישי 9:00-15:00, כשר 

 

The Showroom Bakehouse

בית מאפה אורבני שנפתח במתחם כיכר רבין, והפך בין לילה למקום הכי מדובר באינסטגרם. מדובר על פטיסרי צבעוני ומוקפד, שמביא רוח עדכנית לעולם הפטיסרי המסורתי. מדי יום מוצגים במקום מאפים, עוגיות וקינוחים מושחתים, לא מתנצלים ולא שגרתיים, המשלבים בין השפעות מסורתיות וטרנדים עכשויים. יש שם גם מאפים בייבוא אישי המגיעים לארץ קפואים מאירופה ומארה"ב, ונאפים מיד לפני ההגשה.

 (צילום: סיגל סבן) (צילום: סיגל סבן)
(צילום: סיגל סבן)
 

המקום שייך לקלואי ווב, מעצבת גרפית ויזמית צעירה שמחוברת לקונדיטוריה ולאפייה, ולאביה ג'ונתן ווב, שהקים בארץ את "בוטיק סנטרל" לפני שפנה ליזמות בניו יורק, שם הקים רשת מקרונים מצליחה בשם "By woops bakehouse". השף היועץ הוא קלוד בן סימון.

 

בין המוצרים שתוכלו לטעום כאן יש ׳׳קרוגעלך״ - הכלאה בין בצק קרואסון ורוגעלך בטעמים לא שגרתיים כמו ציז' קייק, קרם צ'יז וחלפיניו או עגבניות ומוצרלה. מוצר נוסף שמושך כאן את תשומת הלב הוא מאפה קרונאט שהפך בשנים האחרונות ללהיט ברחובות ניו יורק. עוד בתפריט "pillow cookies" - עוגיות עשירות וגדולות במבחר טעמים, "Donuts" בציפויים שונים, מיני פנקייקס המיוצרים בהולנד ו"pastel de nata" – מאפה פורטוגזי עשיר. 

 (צילום: סיגל סבן) (צילום: סיגל סבן)
(צילום: סיגל סבן)
 

מכיוון שקלואי בהכשרתה מעצבת גרפית, היא חברה לסטודיו OPA ויחד עיצבו את החלל הנעים באופן המתכתב עם קונדיטוריות אמריקאיות, ומשלב בין עיצוב דיינרים אמריקאי לבין עיצוב גראנג'י כבד עם תקרת עץ, ויטרינות ארוכות, דלפק העשוי בטון חשוף, ומדרגות מחופות ברשת ורודה המובילות לגלריה. מחירים: מאפים - 8-12 שקלים, דונאטס - 8-14 שקלים.

 

מלכי ישראל 11 תל אביב, 03-9335592, ראשון-חמישי 7:00-20:00, שישי 7:00-15:00, כשר ללא תעודה

 

קבלו הצצה ל-The Showroom Bakehouse:

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

פסטה בר לוינסקי

כפי שכבר אפשר להבין משמו של המקום מדובר על בר לממכר פסטות, השייך לבחור בשם ליאור בר, שמכין את כל הפסטות במקום - מההתחלה ועד הסוף. הוא מכין פסטות מיוחדות כמו פסטה מקמח מלא, פסטה מקמח אורגני וגם פסטה נטולת גלוטן ופסטה מקמח כוסמין, ובהמשך יהיו גם פסטות ממולאות. המקום אינו גדול וכולל 15 מקומות ישיבה בלבד, ואפשר גם לקנות פסטה הביתה לפי משקל. טווח המחירים של המנות 24-47 שקל.

 (צילום: יפית אשר) (צילום: יפית אשר)
(צילום: יפית אשר)
 

נחלת בנימין 84 תל אביב, ראשון-חמישי 12:00-17:00, שישי 12:00-15:00, כשר ללא תעודה

 

Brettonne - קרפרי מקומי

אחרי ששיגעה את כל תל אביב עם קרפים ממולאים בשילובים יצירתיים ולאחר שסיימו את חגיגות השנה למקום, הקרפרייה מאבן גבירול פותחת בימים אלו סניף נוסף בדרום העיר, בלב ליבה של שכונת פלורנטין.

 

גם בסניף החדש יוגשו קפרים מלוחים ומתוקים, ללא גלוטן וגם מקמח כוסמין. פתיחת הסניף השני מהווה עבור בעלי הקרפריה מעשה שבו רואים את ביסוס הרשת. מכאן ואילך, כל הסניפים הנוספים שיפתחו יעבדו במתכונת של זכיינות. מחיר: 18-38 שקל לקרפ.

 

שדרות וושנגטון 22 תל אביב, ראשון-חמישי 17:00-24:00, שישי 10:00-17:00, שבת 12:00-24:00, לא כשר

 

 

בייגל קפה

סניף חדש של ״בייגל קפה״ הירושלמי בקניון מוריה סנטר במודיעין. התפריט של המקום מבוסס על מעדנים טריים הנעשים במקום, כשבמרכזו הבייגל האמריקאי האותנטי. בסניף החדש תוכלו למצוא כריכי בייגל, ארוחות בוקר, סלטים, פסטות, מאפים, משקאות מיוחדים וגם להזמין שירות משלוחים וקייטרינג לאירועים. מחיר: 32-44 שקם. 

 (צילום: סיוון שוב עמי) (צילום: סיוון שוב עמי)
(צילום: סיוון שוב עמי)

לאה אימנו 1 קניון מוריה סנטר מודיעין, 1700500751, ראשון-חמישי 6:30-22:30, שישי 6:30-15:00, מוצ״ש-22:30, כשר למהדרין

 

The DELI

מעדנייה חדשה נפתחה במודיעין ובה מציעים מנות שף לקחת הביתה. המקום שייך לשפים גיא הראל ורונן מזרחי ששאבו את ההשראה למקום ממעדניות ברחבי ארצות הברית. הראל הוא בוגר ה"קורדון בלו" בפריז ואת הסטאז׳ עשה במסעדה של ז'ואל רובושון, ובעבר גם עבד אצל עזרא קדם בירושלים ואצל "רביבה וסיליה".

 

מזרחי הוא בוגר תדמור, שעבד בארץ במסעדות כמו "מאנטה ריי" וגם במסעדות בארה"ב ואוסטרליה. התפריט במקום משתנה מדי יום (אפשר להתעדכן אודות התפריט לאותו היום בעמוד הפייסבוק של המעדנייה) והוא כולל מנות בשריות, מנות צמחוניות, טבעוניות ונטולות גלוטן. מחירים לדוגמה: פרגית על הגריל (9.5 שקלים ל-100 גרם), לזניה בשרית (8.5 שקלים ל-100 גרם), לזניה טבעונית (7.5 שקלים ל-100 גרם).

 

מתחם R במרכז עינב (ישפרו) מודיעין, 08-9926677, ראשון-רביעי 10:00-19:30, חמישי 10:00-21:00, שישי 8:00-14:00, כשר

   

 

 

 

 

 

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: יפית אשר
מקומות חדשים וזולים נפתחו בארץ
צילום: יפית אשר
מומלצים