שתף קטע נבחר
 

לשמוע את הביס: טבעות בצל מטוגנות בציפוי פריך

לרגל יום טבעות הבצל הבינלאומי - כן, יש דבר כזה והוא מצוין ב-22.6 - קבלו מתכון פריך וטעים לטבעות בצל מטוגנות שלא תרצו להפסיק לאכול

בשיתוף Foody

 

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

טבעות בצל מטוגנות בציפוי פריך

המרכיבים:

1 ק"ג בצל

2 כף תבלין פילדלפיה

1/2 כפית פלפל שחור גרוס

1 כפית אבקת שום

600 גרם קמח לבן

1 כפית מלח

3 כפות חרדל

3 כפות סויה

1.2 ליטר בירה בהירה

 

לציפוי:

1 חבילה פירורי לחם דקים

 

לטיגון:

2 ליטר שמן קנולה

טבעות בצל  (צילום: אפיק גבאי)
טבעות בצל (צילום: אפיק גבאי)
  

אופן ההכנה:

  1. קולפים את הבצל ופורסים לפרוסות עבות. משחררים את טבעות הבצל ומפרידים אלו מאלו. שמים בקערה גדולה. מוסיפים 2 כפות קמח לבן ומערבבים בעזרת הידיים.
  2. מערבבים את כל חומרי הבלילה בקערה גדולה מלבד הבירה. מוסיפים את הבירה תוך כדי ערבוב במטרפה וטורפים לתערובת אחידה וחלקה.
  3. מחממים שמן לטיגון עמוק לטמפרטורה של 180 מעלות.
  4. טובלים את טבעות הבצל בבלילת הבירה, מנערים מעודפים ומעבירים לציפוי בפירורי לחם.
  5. מטגנים בשמן החם עד להזהבה. מוציאים לנייר סופג ומגישים.

 

 

צילום: אפיק גבאי

 

 

 

 

 

בשיתוף Foody


פורסם לראשונה 20/06/2019 14:12

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: אפיק גבאי
חוגגים את יום טבעות הבצל הבינלאומי
צילום: אפיק גבאי
מומלצים