לשמוע את הביס: טבעות בצל מטוגנות בציפוי פריך
לרגל יום טבעות הבצל הבינלאומי - כן, יש דבר כזה והוא מצוין ב-22.6 - קבלו מתכון פריך וטעים לטבעות בצל מטוגנות שלא תרצו להפסיק לאכול
בשיתוף Foody
טבעות בצל מטוגנות בציפוי פריך
המרכיבים:
1 ק"ג בצל
2 כף תבלין פילדלפיה
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
1 כפית אבקת שום
600 גרם קמח לבן
1 כפית מלח
3 כפות חרדל
3 כפות סויה
1.2 ליטר בירה בהירה
לציפוי:
1 חבילה פירורי לחם דקים
לטיגון:
2 ליטר שמן קנולה
אופן ההכנה:
- קולפים את הבצל ופורסים לפרוסות עבות. משחררים את טבעות הבצל ומפרידים אלו מאלו. שמים בקערה גדולה. מוסיפים 2 כפות קמח לבן ומערבבים בעזרת הידיים.
- מערבבים את כל חומרי הבלילה בקערה גדולה מלבד הבירה. מוסיפים את הבירה תוך כדי ערבוב במטרפה וטורפים לתערובת אחידה וחלקה.
- מחממים שמן לטיגון עמוק לטמפרטורה של 180 מעלות.
- טובלים את טבעות הבצל בבלילת הבירה, מנערים מעודפים ומעבירים לציפוי בפירורי לחם.
- מטגנים בשמן החם עד להזהבה. מוציאים לנייר סופג ומגישים.
צילום: אפיק גבאי
בשיתוף Foody
פורסם לראשונה 20/06/2019 14:12
חוגגים את יום טבעות הבצל הבינלאומי
צילום: אפיק גבאי
מומלצים