שתף קטע נבחר
 

איך מכינים חביתה שכולם אוהבים? עומר מילר מלמד

נכון, כולנו מכינים חביתות. אבל כמה פעמים ראיתם פרצוף מתעקם מול הצלחת כי החביתה חומה מדי, רכה מדי או קשה מדי? השף עומר מילר מלמד במדור שלו את כל השלבים שיובילו למנה מופלאה - משבירת הביצה ועד הרגע שבו היא תפגוש בגט חם

premuim_image

כתבה זו זמינה רק למנויי +ynet - שנהנים מגישה מלאה לפרשנויות, לריאיונות בלעדיים, לכתבות ולטורים של מיטב כותבי ynet ו"ידיעות אחרונות"

הצטרפו עכשיו - החודש הראשון עלינו
כבר יש לכם מינוי? התחברו

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים