|
|
סביצ'ה / פול אסנהיים, שף מסעדת "טוליפ"
![](/images/whitespace.gif) | ![](/PicServer/02202003/256307/tolip_m.jpg) | ![](/images/whitespace.gif) | ![](/images/whitespace.gif) | ![](/images/whitespace.gif) | ציון גולשים: | ![](/Images/red_stars3.5.gif) | (38 מדרגים) |
| ![](/images/whitespace.gif) |
![](/images/whitespace.gif) | חומרים (4 מנות) | ![](/Common/Files/Images/Leshonit/990000.gif) |
|
![](/images/whitespace.gif) | 300 גרם סלמון חתוך לקוביות | 1 כף עירית קצוצה | 300 גרם לוקוס חתוך לקוביות | 1 לימון כבוש, קצוץ | 1 כף כוסברה | 300 גרם טונה טרייה, חתוכה לקוביות | 1 בצל שאלוט, קצוץ | 1/2 כפית ג'ינג'ר טרי קצוץ | מיץ לימון | שמן זית | מלח ופלפל שחור | ![](/images/whitespace.gif) | ![](/images/whitespace.gif) | ![](/images/whitespace.gif) | אופן ההכנה | ![](/Common/Files/Images/Leshonit/990000.gif) |
| ![](/images/whitespace.gif) | ![](/images/whitespace.gif) |
- בקערה, מערבבים את הסלמון עם 2 כפות מיץ לימון, 2 כפות שמן שמן זית, העירית הקצוצה, מלח ופלפל שחור גרוס.
- בקערה נפרדת, מערבבים את הלוקוס עם 2 כפות מיץ לימון, 2 כפות שמן זית, הלימון הכבוש, הכוסברה קצוצה, מלח ופלפל שחור גרוס.
- בקערה אחרת, מערבבים את הטונה עם 2 כפות מיץ לימון, 2 כפות שמן זית, הבצל, הג'ינג'ר, מלח ופלפל שחור גרוס.
- מעמידים את כל הקערות ל-15 דקות, מסדרים שלוש ערימות קטנות על כל צלחת, ומגישים.
| | | |
|
|