לסלט זה ביחרו בפסטה בצורת קזרצ'י (המוכרת גם בשם "חונקי כמרים"), צורה בשרנית שרוטב היוגורט עוטף אותה היטב.
ציון גולשים:
(12 מדרגים)
חומרים (4 מנות)
500 גרם פסטה
1 חציל בינוני, חתוך לקוביות
6 כפות שמן זית
1 כפית סוכר שטוחה
קורט מלח
2 שיני שום טריות כתושות
צרור כוסברה קצוצה
1/2 1 גביעי יוגורט 4% שומן
אופן ההכנה
החצילים: מערבבים את קוביות החצילים בקערה יחד עם 4 כפות שמן זית, סוכר ומעט מלח. מרפדים תבנית בנייר אפייה, ומשטחים את החצילים בשכבה אחת. קולים את החצילים בתנור שחומם מראש ל-250 מעלות עד להשחמה.
הרוטב: מערבבים היטב בקערה יוגורט עם שום כתוש, כוסברה קצוצה, 2 כפות שמן זית ומעט מלח.