מאפינס נטולי ביצים ומוצרי חלב, מזינים וקלים להכנה.
![](/images/whitespace.gif) |
![](/images/whitespace.gif) |
ציון גולשים: | ![](/Images/red_stars2.5.gif) | (9 מדרגים) |
|
![](/images/whitespace.gif) |
![](/images/whitespace.gif) | חומרים | ![](/Common/Files/Images/Leshonit/990000.gif) |
|
![](/images/whitespace.gif) |
3 בננות, חצויות לאורכן |
1.5 כוסות קמח 70% מלא |
1/2 כוס שיבולת שועל להכנה מהירה |
1.5 כפיות אבקת אפייה |
1/4 כפית אבקת סודה לשתייה |
1/4 כוס קמח שקדים (או שקדים טחונים דק) |
1/3 כוס סוכר קנים |
1 כפית תמצית וניל טהור |
1/2 כוס חלב קוקוס |
1/4 כוס שמן קוקוס בכבישה קרה או שמן אחר |
1/4 כוס אננס מיובש, קצוץ גס (לא חובה) |
![](/images/whitespace.gif) |
![](/images/whitespace.gif) |
![](/images/whitespace.gif) | אופן ההכנה | ![](/Common/Files/Images/Leshonit/990000.gif) |
|
![](/images/whitespace.gif) |
![](/images/whitespace.gif) |
- מחממים את התנור ל180מעלות. מרפדים תבנית שקעים בעטרות נייר (מנז'טים).
- מעבדים את הבננות במעבד מזון בפולסים, רק עד שהן קצוצות אך לא מרוסקות.
- בקערה נפרדת, מערבבים את הקמח, שיבולת השועל, אבקת האפייה, הסודה לשתייה וקמח השקדים.
- מוסיפים למעבד המזון יחד עם הסוכר, השמן, תמצית הווניל וחלב הקוקוס. מעבדים בכמה פולסים, רק עד לקבלת תערובת אחידה.
- מוסיפים את האננס ומערבבים. ממלאים בתערובת את השקעים כדי 3/4 מגובהם. אופים בתנור החם 20-25 דקות, עד שהמאפינס זהובים וקיסם המוחדר למרכזם יוצא נקי.
|
|
|
|