אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
סלטים
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
סלט עוף
צילום: shutterstock
סלט עוף וקישואים
/ ynet
ציון גולשים:
(3 מדרגים)
חומרים (2 מנות)
למרינדה:
1/4 כוס רוטב סויה
2 כפות רוטב טריאקי
1 כפית דבש
לסלט:
1/2 קילו חזה עוף, נקי, חתוך לרצועות קצרות
2-3 קישואים
1 בצל סגול בינוני
1/4 כרוב סגול
1/2 ראש חסה
10 עגבניות שרי, חתוכות לחצאים (אפשר גם 2-3 עגבניות רגילות חתוכות גס)
4 כפות שמן זית
לקישוט:
1/4 פטרוזיליה קצוצה (אופציונאלי)
אופן ההכנה
המרינדה:
מערבבים את חומרי המרידנה יחד עד לתערובת אחידה.
מניחים את רצועות העוף במרינדה ומניחים בצד.
הסלט:
פורסים את הבצל הסגול ואת הקישואים לפרוסות.
קוצצים את הכרוב הסגול ואת החסה.
מניחים בקערה את החסה והכרוב.
מחממים מחבת עם 2 כפות שמן זית ומטגנים את רצועות העוף יחד עם המרינדה עד שהעוף מוכן ושזוף.
מוציאים את העוף מהמחבת ומשאירים את המרינדה ומטגנים את פרוסות הקישואים עד לריכוך.
מוסיפים לקערה עם החסה והכרוב את העוף, הבצל הסגול, הקישואים והעגבניות. מערבבים קלות, מוסיפים 2 כפות שמן זית ומערבבים שוב.
מקשטים בפטרוזיליה ומגישים.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©