אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
לחם ומאפים
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
לחמניות לפסח
צילום: שירן כרמל
לחמניות לפסח
/ ynet - מתכון באדיבות סדנאות "השף הצעיר" בקניון שבעת הכוכבים, הרצליה
לחמניות כשרות לפסח עם חמוציות מיובשות שמתאימות לא רק לחגים ומועדים אלא גם לימי חול
ציון גולשים:
(24 מדרגים)
חומרים
2 כוסות קמח מצה
2 כוסות מים
50 גרם חמאה
1/2 כוס שמן
כפית שטוחה מלח
6 ביצים
100 גרם חמוציות מיובשות
אופן ההכנה
מערבבים בקערה את המים, השמן, החמאה והמלח. מוסיפים את הקמח ומערבבים עד שנוצר בצק אחיד.
מוסיפים לבצק תוך כדי בחישה את החמוציות והביצים (אחת-אחת) ומשאירים את הבצק לנוח חצי שעה.
מחלקים את הבצק לכדורים ומשטיחים כל כדור בתבנית אישית.
אופים בחום גבוה (180 מעלות) כ-30 דקות, מכבים את התנור ומשאירים את הלחמניות בתנור עוד כ-10 דקות.
ניתן לוותר על התבניות האישיות ולאפות את הבצק בצורת כדורים.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©