אגרול תרד מטוגן במילוי עלי תרד ואגוזי קשיו
![](/images/whitespace.gif) |
![](/images/whitespace.gif) |
ציון גולשים: | ![](/Images/red_stars3.gif) | (41 מדרגים) |
|
![](/images/whitespace.gif) |
![](/images/whitespace.gif) | חומרים (6 מנות) | ![](/Common/Files/Images/Leshonit/990000.gif) |
|
![](/images/whitespace.gif) |
1 חבילה דפי סיגרים קפואים, מופשרים |
למלית: |
|
5 כפות שמן זית או שמן בוטנים |
כ-6 ס”מ שורש ג’ינג’ר, קלוף וקצוץ דק |
400 גרם עלי תרד (אפשר קפוא) |
5 כפות רוטב סויה |
מלח וצ’ילי כתוש, לפי הטעם |
50 גרם אגוזי קשיו, קלויים במעט שמן זית וקצוצים גס |
2 כפות קמח |
שמן לטיגון עמוק |
להגשה: |
|
רוטב סויה, ווסאבי, ג’ינג’ר קצוץ |
רוטב חמוץ-מתוק |
![](/images/whitespace.gif) |
![](/images/whitespace.gif) |
![](/images/whitespace.gif) | אופן ההכנה | ![](/Common/Files/Images/Leshonit/990000.gif) |
|
![](/images/whitespace.gif) |
![](/images/whitespace.gif) |
- להכנת המלית, מחממים את השמן בסיר, מוסיפים את הג’ינג’ר ומטגנים עד שהוא מזהיב. מוסיפים את התרד, רוטב הסויה, מלח וצ’ילי ומבשלים על להבה נמוכה כ-20 דקות, עד שעלי התרד מתרככים והנוזלים מתאדים. מסירים מהאש, מוסיפים את אגוזי הקשיו ומערבבים.
- מערבבים את הקמח עם מעט מים ליצירת מעין דבק.
- פורשים עלה סיגר על משטח עבודה. מניחים 2 כפות מהמילוי בחלק התחתון של העיגול, מקפלים מעליו את השוליים משני הצדדים ומגלגלים לגליל. מורחים מעט מעיסת הקמח על השוליים הרחוקים ומהדקים.
- בסיר רחב, מחממים שמן לטיגון. כשהשמן חם מאוד, מטגנים את הגלילים עד שהם מזהיבים.
- מגישים עם רוטב סויה מעורבב עם מעט ווסאבי וג’ינג’ר קצוץ או עם רוטב פלפלים חמוץ-מתוק.
|
|
|
|