אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
סלטים
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
סלט פלפלים קצת חריף
/ ניסים זיו
ציון גולשים:
(4 מדרגים)
חומרים (4 מנות)
1 פלפל צהוב
1 פלפל אדום
2 פלפלים ירוקים חריפים
1 בצל לבן
12 שיני שום קלופות
מיץ מ-1 לימון
1/4 כוס שמן זית
1 כף חומץ אורז
1/2 2 כפות סוכר
מלח
פלפל לבן
1 גבעול סלרי אמריקאי קצוץ
אופן ההכנה
מושחים את הפלפלים בשמן זית ומניחים על הגריל. צולים היטב מכל הצדדים.
חותכים את הבצל לפרוסות עבות, משמנים ומניחים על האש.
עוטפים 8 שיני שום בנייר כסף ושמים על הגריל.
את שאר השום פורסים ו/או קוצצים ושמים בקערה. מוסיפים את מיץ הלימון, שמן הזית, חומץ האורז, סוכר, מלח ופלפל ומערבבים.
לאחר צליית הירקות אוטמים את הפלפלים בקופסה (10 דקות יספיקו) על מנת שנוכל לקלף אותם בקלות. מקלפים וחותכים אותם לפרוסות עבות.
מוסיפים לקערה את הפלפלים החתוכים ואת שיני השום האפויות.
מוסיפים את הסלרי הקצוץ ומגישים.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©