אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
סלטים
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
ציזיקי קישואים
/ ארז קומורובסקי
ציזיקי קייצי ומרענן מיוגורט עיזים וקישואים
ציון גולשים:
(5 מדרגים)
חומרים
5 קישואים
1 פלפל ירוק חריף קצוץ דק
1 כפית קליפת לימון ירוק מגוררת
1/2 כף זרעי שומר כתושים
1 כף שטוחה דבש הדרים
3/4 ליטר יוגורט עזים שמן
מלח ים גס
1 כוס עלי נענע
שמן זית עדין לפי הטעם
אופן ההכנה
מגררים את הקישואים על פומפייה דקה. מוסיפים את השום, הפלפל החריף, קליפת הלימון, זרעי השומר והדבש.
מוסיפים את היוגורט ומלח ומערבבים בעדינות. יוצקים לקערת הגשה, מוסיפים את עלי הנענע, מטפטפים שמן זית בנדיבות ומגישים.
שימו לב, ככל שמערבבים יוגורט יותר, הוא נעשה נוזלי יותר. אם לא רוצים לשבור את מרקמו, מקפלים את הקישואים לתוכו בעדינות, ולא מערבבים במטרפה
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©