אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
סלטים
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
סלט תרד תורכי, ארטישוק ירושלמי וריקוטה
/ נעמי אבליוביץ'
ציון גולשים:
(1 מדרגים)
חומרים (2 מנות)
שמן זית איכותי
צרור תרד טורקי, שטוף
2 שיני שום, קצוצות דק
300 גרם ארטישוק ירושלמי (6-7 שורשים)
50 גרם ריקוטה כבשים טרייה
1 אבוקדו בשל, חתוך לקוביות
מיץ לימון סחוט טרי, לפי הטעם
מלח ים, לפי הטעם
פלפל לבן גרוס, לפי הטעם
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-180 מעלות. קולפים את הארטישוק הירושלמי וחותכים אותם לפרוסות. מערבבים את הפרוסות עם שמן זית ואופים כ-30 שעה, עד להשחמה.
מחממים מחבת ובה מעט שמן זית. מוסיפים את עלי התרד ומאדים תוך כדי ערבוב בכף עץ מספר דקות, עד שהתרד מתרכך ונובל.
מוסיפים את שיני השום ומטגנים דקה נוספת. מתבלים במוסקט מגורר, מלח ופלפל ומניחים להתקרר במסננת, על מנת שהתרד יגיר נוזלים.
מערבבים בקערה את התרד המאודה, פרוסות הארטישוק הירושלמי, קוביות האבוקדו וחתיכות ריקוטה. מתבלים במיץ לימון, מלח ופלפל, טועמים ומתקנים תיבול אם צריך. מומלץ להגיש עם ביצת עין מעל.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©