פאסטפוד צפון אפריקאי רב-שכבתי, רב-מרקמי ורב טעמים עזים שגורמים לרצות ממנו עוד ועוד. אפשר לשחק עם הכמויות, עוצמת הטעמים, החריפות וסוג הבצק עד שמגיעים לגירסה האישית המועדפת
ציון גולשים:
(0 מדרגים)
חומרים (1 מנות)
2 פרוסות גדולות ולא עבות של לחם טרי או פוקאצ'ה או לחמניה חצויות לרוחב
2-3 לימונים כבושים או פרוסות לימון כבוש חתוכים גס
אריסה למריחה נדיבה
1 קופסת טונה בשמן זית
1 פלפל אדום (עדיף מזן שושקה, הארוך והעדין) קלוי בגריל או בגריל של התנור ומקולף (אפשר להחליף בפרוסות אבוקדו אם מעדיפים)
לוחצים בעדינות על הפרוסה העליונה כדי להדק את הסנדוויץ' ולהעמיק את החיבור בין שלל מרכיביו. אוכלים בביסים רבי משמעות ועתירי טעמים, עדיף עם שוט של בוכא ליד. ארוחת צהריים או ערב קלה ומושלמת.