תחשבו על זה כעל סמבוסק ענקי בלחם.
|
|
ציון גולשים: | | (27 מדרגים) |
|
|
| חומרים (4 מנות) | |
|
|
1 כיכר לחם אחיד |
1 בצל גדול קצוץ |
1 סלסלת פטריות שמפיניון טריות,פרוסות |
200 גרם גבינה צהובה פרוסה |
3 כפות שמן זית |
מלח ופלפל |
|
|
| אופן ההכנה | |
|
|
|
- חותכים את ה"נשיקה" של הלחם ושומרים בצד, בעזרת היד מרוקנים את התוך הרך של הלחם ושומרים בקערה, נזהרים שלא לגרד יותר מדי את הקרום, כדי שלא יקרע.
- מטגנים את הבצל והפטריות בשמן הזית, עד שהפטריות מתחילות להפריש נוזלים, מורידים מהאש ומסננים את הנוזלים לתוך הכלי בו שמרנו את שאריות הלחם.
- מרפדים את הלחם בשכבה של גבינה צהובה, יוצקים מעליה מחצית מתערובת הפטריות, מניחים עוד שכבה של גבינה, מפזרים מעליה את הלחם הספוג, מעליו עוד שכבה של פטריות ומסיימים בעוד גבינה. סוגרים את הלחם ומועכים. לפני ההגשה מחממים, כך שהגבינה תימס ו"תנזול" לתוך המילוי.
|
|
|
|