קוצצים את הבצל הירוק ומחלקים לערימה ירוקה וערימה לבנה. חותכים את תפוחי האדמה לקוביות.
מחממים שמן במחבת ומוסיפים את גרגרי החרדל. מטגנים עד שהם מתחילים לקפוץ. מוסיפים קארי, חרדל ואת הערימה הלבנה של הבצל הירוק. מטגנים עוד דקות ומורידים מהאש.
בקערה מערבבים יוגורט ומיונז ומוסיפים את תכולת המחבת. מתבלים בהרבה מלח ופלפל. מוסיפים לקערה את תפוחי האדמה והערימה הירוקה של הבצל (שומרים בצד כף או שתיים של בצל ירוק לקישוט) ומערבבים היטב. מכינים למקרר ומוציאים ממש לפני ההגשה. מפזרים למעלה את שארית הבצל הירוק ומגישים.