סלט שהוא ארוחה עם שתי גרסאות לרוטב.
|
|
|
|
ציון גולשים: | | (27 מדרגים) |
|
|
| חומרים (4 מנות) | |
|
|
1 שקית "לקט עלים" |
1 חזה עוף חתוך ל-2 שניצלים |
1 אבוקדו בשל חתוך לקוביות |
1 קופסה קטנה של תירס קל |
3 צנוניות קטנות פרוסות |
מלח ופלפל ומעט אורגנו |
|
|
| אופן ההכנה | |
|
|
|
- מחממים מחבת-פסים (או מחבת רגילה, אם אין), ממליחים, מפלפלים ומפזרים מעט אורגנו על העוף. צולים את העוף, כ-3 דקות מכל צד, עד שמקבל פסים שחומים יפים. מורידים מהאש ומצננים. פורסים את העוף הצלוי לפרוסות דקות.
- מסדרים בקערה שכבה של עלים, מעליהם מסדרים קוביות אבוקדו, גרגירי תירס, נתחי עוף וצנוניות. מעל הכל יוצקים רוטב ומגישים.
רוטב 1: הגרסה הקלילה מערבבים ביחד: 3 כפות שמן זית, כף מיץ לימון, כף חומץ, מעט מלח וחצי כפית אורגנו יבש - ויוצקים על הסלט.
רוטב 2: הגרסה המיונזית מערבבים ביחד: 2 כפות מיונז, 1 כפית חרדל , 1-2 שיני שום כתושות , 1 כפית חומץ, 1/2 כפית סוכר, מדללים ב2-3 כפות מים ויוצקים מעל הסלט.
|
|
|
|