שוטפים את חזות העוף, מייבשים וחוצים. יוצקים 5 ס"מ מים למחבת גדולה ומוסיפים יין, עלה דפנה, פלפל אנגלי, פלפל שחור ופטרוזיליה, ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים 5 דקות. מוסיפים את חזות העוף (הם צריכים להיות מכוסים במים). מביאים לרתיחה על אש בינונית ומורידים מהאש.
מעמידים בצד 10-5 דקות (בודקים שהחזות מוכנים. אם לא, מבשלים על אש קטנה. מצננים וחותכים או קורעים לחתיכות). מערבבים עם הסלרי והענבים.
שמים את החסות בקערה גדולה לסלט או על מגש ומניחים את תערובת העוף למעלה. בממחה (בלנדר) מערבבים את כל החומרים לרוטב מלבד השמן. בזמן שהממחה פועל, יוצקים פנימה את השמן בהדרגה (אפשר גם לערבב את החומרים בקערה עם מטרפת יד). מתבלים את הסלט בחלק מהרוטב ומעבירים את יתרת הרוטב בין הסועדים (אפשר לשמור את הרוטב במקרר בכלי סגור עד לשבועיים).