בקערה קטנה, מערבבים פסטה, חרדל, חומץ ו-6 כפות שמן זית. מתבלים במלח ופלפל. מחממים כף שמן זית ומטגנים את חזה העוף משני הצדדים. מוסיפים 3-4 כפות מים, מכסים חלקית ומבשלים על אש קטנה רק עד שהעוף מוכן. מקררים מעט וקורעים לכ-5 חתיכות נגיסות בגודל כ-1/2 1 ס"מ כ"א. מאדים את התפודים והשעועית בכלי אידוי 8-10 דקות, עד שמוכנים אך לא רכים מדי.
מקררים מעט ומערבבים עם העוף והרוטב. מכסים ושמים בצד או במקרר לחצי שעה. מגישים על מצע חסה משי.