אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
סלטים
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
מתכונים
פירה תפוחי אדמה מושקע
פלפלים ממולאים בסגנון בלקני
קציצות טלה אפויות ברוטב טחינה
סלט ירוק עם כבד פריך
/ אורלי פלאי-ברונשטיין ואבי שטייניץ, מתוך הספר "ששת"
כאן אין ויניגרט. הסלט מקבל את הרוטב החם של הכבדים המוקפצים ברוטב טריאקי.
ציון גולשים:
(33 מדרגים)
חומרים (4 מנות)
12 כבדי עוף טריים ומנוקים, חצויים לאונות
שמן לטיגון
2 כפות קמח
2 כפות קורנפלור
מלח ופלפל שחור גרוס
לרוטב:
2 כפות שמן זית
1 בצל גדול קצוץ
3 שיני שום כתושות
1 סלסלה פטריות שמפיניון חתוכות לרבעים
5 כפות רוטב טריאקי
1 גבעול בצל ירוק קצוץ
אופן ההכנה
מחממים שמן לטיגון חצי עמוק במחבת.
מערבבים קמח וקורנפלור, מתבלים במלח ופלפל ומקמחים את הכבדים. מטגנים עד להזהבה. מוציאים ומניחים על נייר סופג.
מחממים שמן זית במחבת אחרת ומזהיבים בצל ושום. מוסיפים פטריות ומטגנים כ5- דקות. מוסיפים רוטב טריאקי ומנמיכים את הלהבה.
מוסיפים את הכבדים למחבת עם הפטריות, מערבבים, ומוסיפים בצל ירוק. עורמים את כל תכולת המחבת על תערובת העלים. מגישים מיד.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©