חיבור נפלא של עסיס התות עם עדינות הריקוטה.
![קרדיט: צילום: אודי ארנסט](/PicServer2/03072003/381633/1_m.jpg) |
![](/images/whitespace.gif) |
![](/images/whitespace.gif) |
![](/images/whitespace.gif) |
ציון גולשים: | ![](/Images/red_stars3.5.gif) | (9 מדרגים) |
|
![](/images/whitespace.gif) |
![](/images/whitespace.gif) | חומרים | ![](/Common/Files/Images/Leshonit/990000.gif) |
|
![](/images/whitespace.gif) |
450 גרם גבינת ריקוטה טרייה מאוד |
3-4 כפות דבש (או כמה שאוהבים) |
2 כפות ליקר תפוזים או לימון |
100 מ"ל שמנת מתוקה |
450 גרם תותים קטנים שלמים, או גדולים חצויים, ללא הגבעולים |
![](/images/whitespace.gif) |
![](/images/whitespace.gif) |
![](/images/whitespace.gif) | אופן ההכנה | ![](/Common/Files/Images/Leshonit/990000.gif) |
|
![](/images/whitespace.gif) |
![](/images/whitespace.gif) |
- מניחים במעבד מזון את הגבינה, הדבש והליקר, ומעבדים לקרם חלק.
- מקציפים את השמנת במיקסר ומקפלים אותה לתוך הגבינה. מעבירים לכלי הגשה.
- מסדרים את התותים על הקרם ומגישים צונן.
- איחסון: רק הקרם, יום אחד, בכלי אטום, במקרר.
- אפשר גם: להחליף את התותים בפירות אחרים כגון תאנים, מנגו, נקטרינות, אפרסקים (קלופים) ועוד.
- לעבד במעבד מזון את הגבינה, הדבש, הליקר והתותים (או כל אחד מהפירות האחרים) לקרם חלק,
- להקציף את השמנת, לקפל לתוך התערובת ולהגיש צונן.
|
|
|
|