אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
מנות ראשונות
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
סביצ'ה של עגבניות, אבטיח וגבינת פטה
/ ניצן רז
ציון גולשים:
(8 מדרגים)
חומרים (6 מנות)
6 עגבניות בשלות, מכל הסוגים והגדלים
1/4 אבטיח בשל, חתוך לקוביות בינוניות
200 גרם גבינת פטה חתוכה לקוביות בינוניות
1 בצל סגול פרוס לרצועות
1 פלפל אדום חריף חתוך לרצועות דקות
2 כפות צנוברים קלויים
מלח גס
2 כפות עלי סלרי
2 כפות עלי כוסברה
למשרה:
1 כוס מיץ יוזו (מיץ יפני מפרי שטעמו בין לימון לקלמנטינה) או מיץ לימון טרי
1/2 כוס מיץ תפוזים
1/4 כוס מיץ אשכוליות
3 כפות שמן זית
6 כפיות רוטב סויה
1 כפית שורש ג'ינג'ר כתוש
1 כפית שום כתוש
4 כפיות סוכר
1 כפית פלפל שחור גרוס
1 כפית רוטב צ'ילי חריף
אופן ההכנה
המשרה:
מערבבים את כל המרכיבים בקערה.
חותכים את העגבניות במגוון סוגי חיתוך ובגדלים שונים ושורים במשרה חמש דקות.
מסדרים את העגבניות על צלחות שטוחות ומוסיפים את האבטיח, הגבינה, הבצל, הפלפל והצנוברים. יוצקים מעט מהמשרה, מפזרים מלח ואת העשבים ומגישים מיד.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©