קליה: קולים את החצילונים על להבת הכיריים, מקררים, ואז קולפים אותם לאט ובעדינות. טיגון: קולפים את החצילונים. חשוב להשתמש בקולפן טוב, ולהשתדל לא לפצוע את גוף החציל. מטגנים במחבת חם עד להזהבה יפה.
כותשים היטב היטב את השום, מערבבים עם מיץ הלימון, ושורים את החצילונים לכחצי שעה. המרינדה צריכה להיות בעלת טעם מעקצץ.
מוצאים את החצילונים מההשרייה ומנערים את שאריות המרינדה והשום הכתוש.
מניחים על צלחת הגשה, מפזרים מעט פלפל גרוס, ושופכים בעדינות פסים של טחינה גולמית ורוטב רימונים. מפזרים את הפטרוזיליה ומגישים עם פיתות חמות או לחם טוב. טועמים, ולא מאמינים שזה יכול להיות טעים כל-כך.