אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
סלטים
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
סלט אפרסקים ורוקט בניחוח מעושן
/ פיליס גלזר
ציון גולשים:
(6 מדרגים)
חומרים (4 מנות)
לסלט:
100-150 גרם פרוסות הודו או חזה אווז מעושן חתוך לרצועות
1 ראש חסה משי אדומה
1 חבילה רוקט
500 גרם אפרסקים גדולים, יפים ובשלים, מקולפים ופרוסים (כ-4-3 גדולים)
לרוטב:
1/2 כפית כמון
1 כפית זנגביל טרי מגורר
1/4 כפית מלח
קורט פלפל חריף
3כפות מיץ לימון סחוט
2 כפות שמן קנולה
2 כפות שמן זית
אופן ההכנה
חותכים את הבשר המעושן לרצועות בגודל איטריות עבות. במחבת חמה, משומנת במעט שמן, מטגנים את הרצועות בבחישה מתמדת עד שהן משחימות והופכות לגושים קטנים. מוציאים מהמחבת ומניחים על נייר סופג. מפרקים לחתיכות בידיים.
בקערה קטנה, טורפים יחד כמון, זנגביל, מלח, פלפל חריף, מיץ לימון ושמנים.
מפרקים את ראש החסה לעלים, שוטפים היטב ומייבשים. מסדרים על צלחת הגשה. שוטפים ומייבשים את הרוקט ומניחים את העלים מעל החסה. מקלפים את האפרסקים, פורסים ומסדרים עם הבשר המעושן מעל הרוקט.
מטפטפים את הרוטב מעל הסלט ומגישים.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©