מתכון מאת מדהור ג'פרי, הכוהנת הגדולה של האוכל ההודי במדינות האנגלוסכסיות. אפשר להגיש על קציצות אורז, על דגים וכליווי לתבשילים הודיים.
ציון גולשים:
(8 מדרגים)
חומרים
3/4 כוס דחוסה עלי כוסברה קצוצים
1/2 כוס דחוסה עלי נענע קצוצים
פלפל ירוק חריף קצוץ דק לפי הטעם (לא הכרחי)
1 כף מיץ לימון
3/4 כוס יוגורט עזים או כבשים (עדיף "יוגורמה")
1/4 כפית מלח ים או לפי הטעם
אופן ההכנה
בממחה (בלנדר), שמים כוסברה, נענע, פלפל ירוק ו-3 כפות מים ומערבלים עד לתערובת חלקה (עוצרים מדי פעם ומנקים את הדפנות בלקקן). בקערה קטנה, טורפים את היוגורט עם מטרפת יד למרקם קרמי. מקפלים פנימה את תערובת העשבים ומוסיפים מלח לפי הטעם.