1. מחממים את התנור ל 170 מעלות צלזיוס 2. מתבלים את השרימפס במלח ופלפל. מחממים את השמן במחבת טפלון ומטגנים את השרימפס דקה מכל צד. מעבירים את השרימפס לתבנית קטנה ואופים במרכז התנור כ7- דקות. 3. מכינים את הרוטב: באותה מחבת, מטגנים את השום למשך 15 שניות על אש גבוהה, מוסיפים את היין, מיץ הלימון והעגבניות. מביאים לרתיחה תוך ערבוב מתמיד, ממשיכים לבשל עד שהנוזלים מצטמצמים לשליש מהכמות המקורית. מורידים את האש, מוסיפים את החמאה והריחן מערבבים היטב ומתבלים במלח ופלפל. מגישים את השרימפס עם הרוטב.