אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
מאפים מלוחים
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
קערה מבצק מלח ממולאת בסלט עלים
/ ארז קומורובסקי מ"לחם ארז"
ציון גולשים:
(10 מדרגים)
חומרים
700 גרם קמח לבן
300 גרם קמח שיפון
600 גרם מים
20 גרם שמרים טריים
4 כפיות מלח גס 60 גרם
תערובת רוקט חסה אדומה, עלי נענע, עלי כוסברה, חסה משי, אסקרול, חסה ערבית
1/2 כוס חומץ פטל משובח
3/4 כוס שמן זית עדין
1/4 כוס שמן אגוזים
1 לימון מיץ לימון טרי
1 כוס פטל אדום טרי או קפוא
מלח ופלפל לבן גרוס
אופן ההכנה
מכינים את קערת הבצק: מערבבים את כל חומרי הבצק בקערת מערבל עם וו לישה, ומפעילים במהירות איטית. לשים 8 דקות. מניחים בצד לשעתיים.
מחממים תנור ל 200 מעלות צלזיוס.
משמנים בשמן זית קערת מתכת גדולה מאד (מנירוסטה או מאלומיניום). מרדדים את הבצק לעיגול גדול ומרפדים בו את הקערה. משאירים שולי בצק.
אופים בתנור למשך 15-10 דקות, עד שהבצק זהוב. משחררים בזהירות את קערת הבצק שנוצרה מקערת המתכת ומצננים על רשת.
מכינים את הסלט: חותכים את העלים או קורעים לפיסות קטנות ומעבירים לקערת הלחם.
מערבבים את כל מרכיבי הרוטב בצנצנת. מוסיפים לסלט זמן קצר לפני האכילה.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©