1/4 כפית אבקת ג'ינג'ר (או כ 2 ס"מ שורש טרי מקולף ומגורר)
4 שיני שום כתושות
2 כפיות שומשום
2 כפיות פרג טחון
2 כפיות זרעוני כוסברה
1 כפית כורכום
1 כפית כמון
1/3 כפית פפריקה או אבקת צ'ילי
1 כפית מלח
1 גביע יוגורט
כוסברה קצוצה לקישוט
אופן ההכנה
מקרצפים את הגזרים ואת תפוחי-האדמה, אך לא מקלפים. חותכים לקוביות. מחממים שמן במחבת גדולה, על אש בינונית-גבוהה, ומזהיבים את הירקות.
מוציאים את הירקות מהמחבת ושמים בצד. מוסיפים למחבת את הזנגביל, השום והשומשום ומזהיבים גם אותם על אש בינונית-נמוכה. מוסיפים את הפרג, הכורכום, הכמון, זרעוני הכוסברה, הפפריקה והמלח, ומבשלים על אש נמוכה 2 דקות.
מחזירים את הירקות לסיר ומערבבים היטב כדי שהירקות יתכסו בתבלינים. מנמיכים לאש קטנה מאוד, מוסיפים את היוגורט ובוחשים בעדינות. מכסים ומבשלים עד שהירקות מתרככים. אם הרוטב מתפרק, ניתן להוסיף כף או שתיים של יוגורט ממש לפני ההגשה כדי לאחד אותו. מגישים חם ומקשטים בכוסברה קצוצה.