מפרידים את שיני השום, קולפים וכותשים. קולפים את הגזרים, חוצים אותם לאורך ופורסים לחצאי עיגולים ברוחב כ 2 ס"מ.
מחממים את השמן בסיר רחב ושטוח, מוסיפים את השום ומטגנים דקה. מוסיפים את שני סוגי הפפריקה בוחשים ומוסיפים את המים. מוסיפים את רסק העגבניות והגזר ומערבבים. מוסיפים מים עד כדי כיסוי הגזר ומביאים לרתיחה.
מבשלים על להבה בינונית עד שהגזר רך וכמות הנוזלים פחתה בחצי, מוסיפים את החומץ, המלח, הפלפל הקימל והכמון, בוחשים ומסירים מהאש. מצננים, מעבירים לכלי הגשה. מכסים ומאחסנים במקרר למשך יממה. מגישים קר.