אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
סלטים
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
סלט עדשים בטרגון
/ אריק חכימי
המתכון מתוך
מוסף האוכל של עיתון 'לאשה'
ציון גולשים:
(5 מדרגים)
חומרים
500 גרם עדשים חומות או ירוקות
4 בצלים סגולים קצוצים לקוביות קטנות
1.5 כוס זיתים שחורים מסוג קלמטה, קצוצים גס
1/2 כוס שמן זית
3 כפות כמון
מלח ופלפל שחור גרוס טרי
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
5 כפות טרגון קצוץ דק
4 כפות בזיליקום קצוץ דק
4 לימונים סחוטים
אופן ההכנה
מבשלים את העדשים במים עד לדרגת אל-דנטה (כך שיישארו מעט קשות), מסננים ומצננים מעט.
מערבבים היטב את העדשים, הבצל, הזיתים, השמן, הכמון, מלח ופלפל ומשהים במקרר במשך הלילה.
לקראת ההגשה מוציאים מהמקרר, מוסיפים את העשבים הטריים ואת מיץ הלימון ומערבבים. מגישים בטמפ' החדר.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©