מקרצפים את תפוחי האדמה ומבשלים בקליפתם במים עם מלח עד שמתרככים. שוטפים במים קרים, מקלפים בעדינות את הקליפה ופורסים לטבעות דקות.
מערבבים בקערה קטנה את המיונז עם החרדל.
מספיגים מדגי ההרינג את שאריות השומן על ידי נייר מטבח. פורסים את הדגים לחתיכות קטנות. מרחיקים עצמות גדולות מדי.
מכינים צלחת עגולה גדולה בה עורמים שכבות של הירקות, הדג והרוטב בצורת עיגול. מתחילים על פרוסות דקות של סלק, ממליחים ומפלפלים. מעל מסדרים טבעות של בצל, חתיכות של הרינג, שמיר קצוץ ופרוסות של תפוחי אדמה. ממליחים ומפלפלים (להיזהר עם המלח כי המתכון מכיל דג מלוח). מורחים שליש מתערובת המיונז והחרדל על פרוסות תפוחי האדמה. עורמים שוב את המצרכים לפי הסדר עד שמסיימים את כל המצרכים. יש להקפיד לסיים את המגדל בפרוסות של תפוחי אדמה. מורחים את השכבה העליונה התערובת של מיונז וחרדל ומעטרים בגבעול של שמיר טרי.
מצננים כשעה במקרר לפני ההגשה. בשולחן פורסים את המגדל כמו עוגה ומגישים בצלחות אישיות עם פרוסות של לחם רוסי שחור, חמאה צהובה ווודקה צוננת.