מחממים את השמן במחבת ומשליכים אליה את הירקות. מטגנים ומערבבים מדי פעם, על להבה גבוהה. אחרי חמש דקות מוסיפים את פרוסות השום ואת הטימין, מערבבים היטב, בוזקים מלח וזורים פלפל, מטגנים עוד דקה, מוסיפים חומץ בלסמי, מביאים לרתיחה, מכבים את הלהבה ומשאירים את הירקות במחבת.
מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים.
בעודה במסננת, מוסיפים לפסטה את קוביות חזה האווז ואת עלי הריחן ומערבבים היטב. מעבירים לקערה, מוסיפים את תכולת מחבת הירקות, כולל הנוזלים. מצננים, מכסים בניילון נצמד ומניחים במקרר לשעתיים. את הסלט הזה אפשר לאכול גם למחרת היום.