אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
סלטים
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
סלט נודלס, עוף ותרד
/ אנה וגנר
ציון גולשים:
(15 מדרגים)
חומרים
500 גרם נודלס
500 גרם חזה עוף חתוך לרצועות דקות
500 גרם תרד טרי, שטוף היטב וקטום-גבעולים
עלים מעשרה גבעולי כוסברה לא חובה
צרור בצל ירוק
2 כפות שמן שומשום
2 כפות רוטב סויה מאיכות טובה
3 כפיות סוכר
1 כף חומץ הדרים או חומץ אורז
2 כפות שומשום
כף שורש ג'ינג'ר פרוס
מלח ופלפל לבן
מים
אופן ההכנה
מחממים מים בסיר קטן, משליכים לתוכו את פרוסות הגי'נג'ר ואת רצועות העוף, ממליחים, מביאים לרתיחה ומבשלים 5 דקות. מסננים ומניחים את פרוסות העוף בצד.
מערבבים את חומרי הרוטב: סויה, חומץ, סוכר, שמן שומשום ובצל ירוק.
מבשלים את הנודלס לפי הוראות היצרן.
מניחים את עלי התרד במסננת.מסננים את הנודלס מעל לעלי התרד – כך הם נחלטים במידה הנכונה. מערבים מיד, מוסיפים את רצועות העוף ואת הרוטב. מערבבים.
מחממים מחבת קטנה וזורים לתוכה את זרעוני השומשום. קולים אותם, בערך 3 דקות, על להבה נמוכה ותוך ערבוב מתמיד. נזהרים שלא ייחרכו.
מפזרים את הזרעונים מעל לסלט ומערבבים.
מצננים, שולחים למקרר לשעתיים.
חובבי השרצים יכולים להחליף את העוף בשרימפס: אותם יש לבשל במים רותחים לא יותר מ–3 דקות, עד שהם נהיים ורודים.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©