1. בקערה מתאימה למיקרוגל, או בסיר קטן על להבה נמוכה, ממיסים את החמאה ושוקולד החרובים. מוסיפים את תמצית הוניל והליקר.
2. במיקסר, מקציפים את החלבונים והסוכר עד לקבלת קצף חזק ויציב. מוסיפים את עיסת השוקולד, החלמונים, הקמח המלא וקמח החרובים אבקת האפייה, המלח והנס קפה. מקציפים עד לקבלת תערובת אחידה.
3. מרפדים תבנית בקוטר 22 ס"מ בנייר אפייה ומשמנים. יוצקים פנימה את התערובת ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות צלזיוס במשך כ-30 דקות. לפני ההגשה זורים אבקת סוכר, אגוזים ושקדים קצוצים.