1 כוס פטרוזיליה נענע, עלי סלרי, בזיליקום, או כל עשב תיבול טרי אחר - קצוצים
תבלינים: מלח ופלפל, כמון, פפריק מתוקה
2 כפות קטשופ
קמח
שמן לטיגון
אופן ההכנה
מפשירים את פולי הסויה, סוחטים וטוחנים במעבד מזון
מחממים מעט שמן במחבת ומטגנים את הבצל. מקררים, מוסיפים לפולי הסויה הטחונים.
מוסיפים ביצה, שום כתוש, ירק קצוץ דק, תבלינים וקטשופ. מוסיפים קמח - כמה שצריך כדי שהתערובת תהיה מוצקה ואפשר יהיה ליצור קציצות.
צרים קציצות ומטגנים בשמן. הטיגון לא צריך להיות ארוך, קצר פחות מקציצות בשר - אחרת הן נשרפות. אפשר לרפד תבנית במעט שמן ולאפות את הקציצות בתנור עבור אלה ששומרים משקל - טעים באותה מידה.