אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
סלטים
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
מתכונים
"כבד קצוץ" צמחוני
מגדל ירקות וגבינה
שעועית בפטריות
סלט חסה וקרמבולה
/ טובה ארן , מתוך הספר "ירקות ירקות ירקות"
ציון גולשים:
(19 מדרגים)
חומרים
1 ראש חסה אמריקאית או ערבית
2 קרמבולות (פרי הכוכב)
1 פלפל אדום
2 כפות מיונז
3 כפות פטרוזיליה קצוצה
מלח ופלפל לבן לפי הטעם
קורט מלח
אופן ההכנה
מפרקים את עלי החסה, שוטפים במים קרים ומסננים, קורעים את עלי החסה לפיסות גסות.
שוטפים את הקרמבולות ואת הפלפל. חותכים את הפלפל לרצועות, פורסים את הקרמבולות לפרוסות בעובי ½ ס"מ.
ממלאים את הקערה בקרעי החסה, מצמידים את פרוסות הקרמבולה ורצועות הפלפל לדפנות הקערה ההגשה ועל עלי החסה.
מערבבים יחד את כל מצרכי הרוטב (רצוי לנער היטב בצנצנת סגורה). בזמן ההגשה יוצקים את הרוטב על הסלט.
סלט זה רצוי להגיש בקערת זכוכית שקופה וגבוהה, דבר המבליט את יופיו של הסלט.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©