אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
קינוחים
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
מתכונים
מרנג בטרייפל אגוזים וקרם מוקה-ברנדי
לביבות דבלים ממולאות
מרמלדת חבושים בציפוי סוכר
עוגת גבינה ואפרסקים ללא אפייה
/ בני סיידא, מתוך הספר "משהו מתוק"
ציון גולשים:
(144 מדרגים)
חומרים
150 גרם בישקוטים
1 קופסה (850 גרם) שימורי אפרסקים או מישמשים, מסוננים
2 מכלים שמנת מתוקה
2 כפות סוכר
1 כוס חלב
1 גביע שמנת חמוצה
500 גרם (2 קופסאות) גבינה לבנה 9%
2 חפיסות אינסטנט פודינג וניל
לקישוט:
עלי נענע טריים, או חצאי אפרסקים משומרים (לא הכרחי)
כלים:
תבנית בקוטר 26 ס"מ
אופן ההכנה
מרפדים את תחתית התבנית בבישקוטים. מניחים את הפירות על הבישקוטים.
מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר לקצפת יציבה.
שמים בקערה את החלב, השמנת החמוצה והגבינה, ומקציפים 2 דקות. מוסיפים את הפודינג, ומקציפים 3 דקות נוספות. מערבבים את התערובת עם הקצפת, ויוצקים על הפירות.
מכסים בניילון נצמד, ומקררים במקרר למשך לילה.
לפני ההגשה אפשר לקשט בפרוסות פרי ובעלי נענע.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©