אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
מאפים מלוחים
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
מתכונים
פשטידת פריכיות אורז ועגבניות
פשטידת בטטה
פשטידת תפוחי אדמה ושומר
פשטידת תרד בשכבות
/ קובי בר, מתוך הספר "פשטידל"
1020 קלוריות
ציון גולשים:
(43 מדרגים)
חומרים
4 תפוחי אדמה גדולים, קלופים וחתוכים לרבעים
1 ביצה טרופה
1 כף קמח תופח
2 כפות בצל ירוק קצוץ דק
1 כף מיוקל
1/2 כפית חרדל
1/4 כפית פלפל שחור
מלח לפי הטעם
1 חבילה תרד מוקפא, מופשר (400 גרם)
5 כפות חלב דל שומן
3 כפות שמיר קצוץ
1 שן שום מעוכה
1/4 כפית פלפל שחור
מלח
1 ביצה
תבנית זכוכית חסינת חום בגודל 30*20 ס"מ
מרגרינה לשימון התבנית
אופן ההכנה
מבשלים את תפוחי האדמה עד שהם מתרככים, מסננים ומועכים למחית
מוסיפים למחית תפוחי האדמה את הביצה, הקמח, הבצל הירוק, המיוקל, החרדל, הפלפל השחור והמלח, ומערבבים לתערובת אחידה. שוטחים את התערובת בשכבה אחידה בתבנית משומנת ומניחים ל-10 דקות.
בינתיים מכינים את השכבה השנייה: מבשלים את התרד עם החלב, השמיר, השום, מלח ופלפל, כ-5 דקות, תוך בחישה. מסירים מהאש.
טורפים את הביצה בקערית, מוסיפים לתערובת התרד ובוחשים היטב. יוצקים את התרד על שכבת תפוחי האדמה ואופים כ-40 דקות בחום בינוני.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©