מטגנים בחמאה את שומן החזיר, או האווז ומוציאים עם כף מחוררת את החלקים שאינם שומן, כך שנשאר שומן במחבת. לא זורקים את החלקים האלה.
בזריזות מטגנים את הכבדים באותו המחבת כמה דקות על כל צד ומחזירים את החלקים המטוגנים, מוסיפים את הבצל, התבלינים והפטריות. מטגנים כמה דקות (כל אחד אוהב יותר או פחות נא). מוסיפים את הברנדי ומקררים.
אחרי שהתקרר, לוקחים את כל התערובת ומעבירים במטחנת בשר עם חורים קטנים. אפשר גם לקצוץ בסכין, או במג'ימיקס – בפולסים כדי לא לעשות מרק. מערבבים היטב את כל המרכיבים ומתקנים תיבול.