מניחים את החבושים בסיר רחב. מוסיפים את מיץ הלימון ומכסים במים. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש, ומבשלים את החבושים כ-30 דקות או עד שיתרככו מעט. מוציאים מהסיר ומצננים. חותכים את החבושים לחצאים או רבעים, מסירים את הליבה, מפזרים מעל את הסוכר החום, ומניחים בצד.
מתבלים את השוק במלח ופלפל. חורצים חריצים בשוק ומחדירים את שיני השום החצויות. מורחים את השוק בחמאה או מרגרינה ושמן זית, מניחים בתבנית חסינת חום.
יוצקים את היין לתבנית, וצולים כ-20 דקות בתנור שחומם מראש ל250- מעלות. מנמיכים את הטמפרטורה ל-190 מעלות, וצולים 20 דקות נוספות.
מוסיפים את החבושים, השזיפים ושיני השום, ואופים 45 דקות נוספות. מוסיפים את הטימין, מכבים את התנור, ומשאירים בפנים 15 דקות נוספות.