מערבבים 75 גרם מהחמאה עם הרום והמיץ, ויוצקים לתבניות פיירקס.
מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות צלזיוס).
מערבבים את החלמונים, הסוכר, הקצפת, הג'ינג'ר, קליפת הלימון, הקמח ו 20 גרם מהחמאה הנותרת בקערה עד שמתקבלת עיסה חלקה. מוסיפים את האגוזים והתמרים.
מסירים את חלקם העליון של התפוחים, ומרוקנים את הליבה, בעזרת כף גלידה או כך רגילה, בלי לפגוע בתחתית התפוח. בעזרת קולפן מסירים כחצי ס"מ מקליפת התפוחים מסביב לפתח. קוצצים את הקליפה ומוסיפים לתערובת התמרים.
ממלאים את התפוחים בעיסה ומניחים אותם זה לצד זה בתבנית. מברישים כל תפוח במעט משארית החמאה.
מכסים את התבנית ברדיד אלומיניום ואופים כ 45 דקות, עד שהם מתרככים. מפעם לפעם מברישים את התפוחים בנוזלים שבתבנית. מגישים את התפוחים חמים, עם קצפת.