מערבבים בקערה את הקמח והמלח. מערבבים בקערה נפרדת את השמרים, המים והשמן, ומשהים למשך 5 דקות. מוסיפים את תערובת השמרים לקמח, ולשים עד קבלת בצק חלק וגמיש (אם הבצק רטוב, אפשר להוסיף קמח. אם הבצק יבש, מוסיפים מים). מכסים את הבצק במגבת לחה, ומשהים במקום חמים למשך שעתיים.
מעבדים את הבצק שוב ומחלקים לכדורים, בהנחה שרוצים להכין מנות אישיות. משהים למשך 30 דקות נוספות.
מחממים תנור ל-250 מעלות צלזיוס.
מרדדים את הבצק על משטח מקומח דק ככל האפשר, ומניחים בתבנית אפייה.
חולטים את פרוסות תפוחי-האדמה במים רותחים, עד שהן מתרככות מעט.
מפזרים את גבינת המוצרלה על הבצק. מניחים את פרוסות תפוחי האדמה על הגבינה, מברישים בשמן זית ומתבלים במלח.
אופים בתנור למשך 10-7 דקות. כ2- דקות לפני סיום האפייה מפזרים מעל את השום ואת עלי הרוזמרין, ומחזירים לתנור לסוף האפייה.