מכינים כלי בעל דפנות גבוהות באורך הדג (או תבנית אפייה) ומרפדים בניילון נצמד.
מערבבים היטב את המלח, הסוכר, השומר, האניס, הכוסברה והפלפל. מפזרים רבע מהתערובת בתחתית התבנית ומניחים את הסלמון עם העור כלפי מטה. מפזרים את התערובת שנותרה על הדג, כך שהוא יכוסה היטב. מהדקים חזק ומניחים מלמעלה כלי כבד כדי ליצור לחץ. עוטפים היטב בניילון נצמד ומאחסנים במקום קריר או במקרר למשך 48 שעות.
שוטפים את הדג היטב תחת זרם מים. מסירים את העור בזהירות בסכין חדה, בלי לפגוע בבשר, ומייבשים במגבת נקייה.
מורחים את כל הפילה במעט שמן זית ומפזרים עליו את השמיר הקצוץ באופן אחיד.
להגשה פורסים את הדג לפרוסות דקות (כ 80 פרוסות לדג. למנה ראשונה מגישים 4 פרוסות לכל מנה). הדג הכבוש מחזיק מעמד במקרר לפחות חודשיים.