מקמחים את נתחי הדגים ומתבלים במלח ופלפל. מחממים 3 כפות שמן במחבת ומזהיבים את הנתחים משני הצדדים. מוציאים ומניחים בצד.
מחממים את כף השמן הנותרת בווק ומטגנים את רצועות הגזר כדקה תוך ערבוב. מוסיפים את הטופו ומטגנים דקה נוספת. מוסיפים את התירס, הפלפל, האספרגוס, החומץ והיין ומביאים לרתיחה. מוסיפים את הסוכר ומתבלים.
מדללים את הקורנפלור ב 3-4 כפות מים קרים ומוסיפים לווק. מביאים לרתיחה, מסירים מהאש, מפזרים את הבצל הירוק ומתבלים בכמה טיפות שמן שומשום.
אופן ההגשה: מניחים את הדגים בצלחות הגשה, מפזרים עליהם את הירקות המוקפצים, מפזרים אגוזים (אם רוצים) ומגישים.