מעבדים את כל מרכיבי הבצק ביד או במעבד מזון, עד שנוצר גוש בצק. עוטפים בניילון ומאחסנים במקרר למשך שעה.
מחממים את השמן במחבת גדולה, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד להזהבה. מוסיפים את הבשר והכבד ומטגנים עד להשחמה. מצרפים את הצנוברים והחציל, מתבלים במלח ופלפל ומטגנים עוד 3 דקות. מסירים מהאש ומצננים.
מחממים את התנור לחום בינוני-גבוה (200 מעלות).
מחלקים את הבצק לשני שליש ושליש. מרדדים את החלק הגדול על משטח מקומח, לעלה בקוטר 30 ס"מ, מעבירים לתבנית ומהדקים לתחתית ולדפנות.
שמים את המלית על הבצק. מרדדים את הבצק הנותר לעלה בקוטר התבנית ומניחים על המלית. מהדקים את שוליהם של שני העלים, על ידי צביטות בקצות האצבעות. מחוררים את הבצק במקומות אחדים, מברישים בביצה הטרופה, זורים שומשום ואופים כ - 45 דקות עד שהבצק מזהיב.