בקערה גדולה מערבבים קמח, אבקת אפייה, שמרי בירה סוכר ומלח. יוצרים גומה באמצע הקמח ומוסיפים את הבירה. בוחשים 2/3 מהגבינה ו-3 כפות מהבצל לתוך הבלילה, ושומרים את יתרת הגבינה והבצל בצד. הבצק יהיה דביק, אבל ניתן להעביר אותו בידיים לתבנית משומנת של אינגליש-קייק.
אופים בתנור כ-15 דקות. יוצקים מלמעלה את החמאה הנמסה והבצל, וממשיכים לאפות כ-20 דקות, או עד שקיסם שהוחדר למרכז יוצא נקי.
מפזרים את יתרת הגבינה מלמעלה, ואופים כ-2 דקות נוספות עד שהגבינה נמסה.
משאירים את הלחם בתבנית כ 15 דקות. מוציאים מהתבנית ומצננים על רשת. להגיש חמים, עם חמאה.