משרים את השיטאקה במים למשך 20 דקות. מוציאים וחותכים גס.
מערבבים את ציר העוף, הפטריות ונצרי הבמבוק בסיר בינוני, מביאים לרתיחה ומבשלים על להבה בינונית במשך 10 דקות.
מוסיפים את רוטב הסויה, הסוכר, המלח, הפלפל הלבן, החומץ והקייאן. מערבבים את הקורנפלור עם המים ומוסיפים למרק. מביאים לרתיחה, מערבבים מידי פעם. מוסיפים את הטופו ומבשלים 2 דקות נוספות.
מכבים את האש, מוסיפים את הביצה הטרופה בהדרגה תוך ערבוב מתמיד. מוסיפים את שמן השומשום מערבבים ומגישים מיד. מקשטים כל קערה בבצל ירוק קצוץ.