אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
בשר
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
סטיפטו - צלי עגל בבצלצלים ויין
/ בני סיידא
המתכון מתוך
מוסף האוכל של עיתון 'לאשה'
ציון גולשים:
(13 מדרגים)
חומרים (6 מנות)
3/4 כוס שמן זית
2 בצלים קצוצים דק
6 שיני שום קצוצות
1.5 ק"ג בשר עגל (שריר או צוואר) חתוך לקוביות בגודל 2X2
מעט מלח
מעט פלפל שחור טחון טרי
1 כפית סוכר
1 כף עלי רוזמרין קצוצים
4 כפות חומץ בן יין
7 כוסות יין אדום יבש
1 כוס מים
3 עגבניות חלוטות, קלופות וקצוצות
700 גרם בצלים קטנים או בצלצלי שאלוט
שמן לטיגון עמוק
אופן ההכנה
מחממים את השמן בסיר כבד, מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים כ-5 דקות.
מוסיפים את הבשר ומטגנים 5 דקות מכל הצדדים, עד שהקוביות משחימות. מתבלים במלח, בפלפל, בסוכר וברוזמרין.
מוסיפים את החומץ, היין, המים והעגבניות ומביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים על להבה נמוכה כשעתיים.
מטגנים את הבצלצלים בשמן עמוק עד שיזהיבו. מוסיפים לסיר ומבשלים כשעה נוספת, עד שהנוזלים מצטמצמים והטוטב מסמיך. מגישים חם עם לחם טרי.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©