אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
עוגות ועוגיות
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
עוגת מוס שוקולד דבש חגיגית - פרווה
מתכון של השף קונדיטור יניב גור אריה
ציון גולשים:
(6 מדרגים)
חומרים
למאפה:
200 מ"ל קצפת צמחית ללא סוכר
200 גרם שוקולד מריר
100 גרם אבקת שקדים
30 גרם דבש
2 ביצים
למוס:
6 חלבונים
240 גרם דבש
300 גרם שוקולד מריר (60% לפחות)
100 מ"ל מים
50 מ"ל קצפת צמחית ללא סוכר
1 עלה ג'לטין (4 גרם)
לקישוט:
שוקולד מגורד
אופן ההכנה
המאפה:
מחממים את רוב הקצפת הצמחית (200 מ"ל), יוצקים על השוקולד ובוחשים לקבלת תערובת אחידה.
בוחשים פנימה את אבקת השקדים, הדבש והביצים.
יוצקים לתבנית ואופים בתנור בחום של 170 מעלות למשך כ-20 דקות, עד התייצבות. מצננים.
המוס:
ממיסים את הג'לטין בשארית הקצפת הצמחית (50 מ"ל) ומשרים למשך כ-3 דקות.
מקציפים חלבונים במערבל. במקביל מרתיחים את הדבש בסיר קטן או במיקרוגל.
מטפטפים את הדבש הרותח בזרם דק אל החלבונים, תוך כדי הקצפה. ממשיכים להקציף, עד שהתערובת מתקררת והקצף יציב ומבריק.
ממיסים יחד מים ושוקולד ומקפלים אל קצף החלבון.
יוצקים את התערובת על בסיס העוגה ומקררים עד התייצבות (6 שעות לפחות).
הגשה:
מפזרים שוקולד מגורד על העוגה ומגישים.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©