שתף קטע נבחר
 

לא כל ברנדי הוא קוניאק: ביקור בחבל קוניאק בצרפת

מי שרוצה לחוות את צרפת בצורה קצת אחרת, חבל קוניאק הוא האזור המושלם למסע קולינרי חווייתי, עם נוף מדהים והרבה קוניאק, אלכוהול שעובר בשנים האחרונות שינוי תדמית משמעותי

 

צילום: ערן רחמני

צילום: ערן רחמני

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

כוסית, מישהו? (צילום: ערן רחמני) (צילום: ערן רחמני)
כוסית, מישהו?(צילום: ערן רחמני)

הקוניאק עובר בשנים האחרונות שינוי תדמיתי, והוא הופך לאט לאט ממשקה לא ידידותי למשקה צעיר ומרענן. אזור הגרנד שמפיין (Grande Champagne), שנקרא גם אזור "משולש הזהב" (Golden Triangle), הוא אזור בו שוכנים כרמים רבים, ובהם גם הכרמים של "פייר פראן". מדובר בחבל ארץ המאופיין באדמה גירית, הנחשבת לאדמה המשובחת ביותר, כזו המאפשרת גידול ענבים ברמת חומציות מיטבית התורמת לייצור קוניאק משובח.

 (צילום: ערן רחמני) (צילום: ערן רחמני)
(צילום: ערן רחמני)
 

הקוניאק הוא בעצם ברנדי, אך ברנדי וקוניאק נבדלים זה מזה, למרות שמדובר על אותה משפחה ועל אותה שיטת זיקוק במהותה. קוניאק הוא אזור בצרפת (בחבל שרנט) שמייצר ברנדי בשיטה מסויימת ומענבים מסוימים. למי שבא לחוות את צרפת באווירה קצת אחרת, חבל קוניאק הוא הפיתרון המושלם.

  

הכותב היה אורח של מותג הקוניאק PIERRE FERRAND

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: ערן רחמני
ביקור בחבל קוניאק
צילום: ערן רחמני
מומלצים