שתף קטע נבחר
 

איך מכינים סנגרייה?

קיבלתם יום חופש? נצלו אותו היטב והכינו לעצמכם סנגרייה - המשקה המושלם לערב סתוי

צילום: ירון ברנר

צילום: ירון ברנר

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

סנגרייה חמה Mulled wine

המצרכים:

1 בקבוק יין אדום שיראז

2 כוכבי אניס

2 מקלות קינמון

1 מקל וניל

3 יח' ציפורן

3 פולי הל

3 פולי פלפל אנגלי

מיץ מתפוז אחד טרי

קליפת תפוז מגורדת מתפוז אחד

1 שורש ג'ינג'ר טרי, פרוס ל-3 פרוסות דקות

1/2 כוס סוכר חום

1 תפוז, מחולק ל-3 פלחים

1/3 כוס ליקר תפוזים ("גרנד מרנייה")

   (צילום: shutterstock)
(צילום: shutterstock)

אופן ההכנה:

  1. לסיר בינוני על אש נמוכה מוזגים את היין, ומוסיפים את כוכבי האניס, הקינמון , הציפורן ופולי ההל. 
  2. סוחטים פנימה את התפוז, ומוסיפים את הקליפות המגורדות, את פלחי התפוז, חצי כוס סוכר חום , את הפלפל האנגלי ומקל וניל אחד.
  3. מערבבים היטב, מגבירים מעט את הלהבה ומביאים לרתיחה. מוסיפים את הגרנד מרנייה וכוס מים, ומערבבים פעם נוספת.
  4. מסירים את הסיר מהאש, ויוצקים מהמשקה לכוסות או לקנקן. מגישים חם.

 

Hot pear sangria

המצרכים:

1/2 1 בקבוקי יין אדום מרלו

200 גר' סוכר חום

1/4 כוס סוכר וניל

מיץ מתפוז אחד טרי

קליפה מגורדת מתפוז אחד

מיץ מלימון אחד טרי

קליפה מגורדת מלימון אחד

3 מקלות קינמון

2 כוכבי אניס

3 יח' ציפורן

3 אגסים, חתוכים לפרוסות

   (צילום: shutterstock)
(צילום: shutterstock)
 

אופן ההכנה:

  1. במחבת עמוקה על אש נמוכה מערבבים היטב סוכר חום וסוכר וניל, סוחטים את התפוז והלימון פנימה ומוסיפים את הקליפות המגורדות.
  2. מערבבים היטב ומוסיפים את מקלות הקינמון, את כוכבי האניס, את הציפורן ואת פרוסות האגסים. מוזגים פנימה חצי בקבוק יין, ומבשלים במשך 30 דקות על אש נמוכה עד להסמכה.
  3. מוסיפים בקבוק יין נוסף, מערבבים ומביאים לרתיחה.
  4. מסירים מהאש ויוצקים לכוסות. מגישים חם.

 

המתכונים באדיבות אור נדבך, יינן יקב תבור

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: shutterstock
כך תכינו סנגרייה ביתית
צילום: shutterstock
מומלצים